"...wrap myself arooound yoou"

Okej, jag har precis vaknat och gått och duschat och nu smög jag iväg till Datorn. Den förbjudne ;)
 Det kommer ta någon minut innan flickvännen förstår att jag sitter här, hon sa att jag skulle skynda mig i duschen för hon har tråkigt. Men herregud hon har lyssnat på samma skiva nu om o om igen, soundtracket till "Dan in Real Life". Hon älskar det! Speciellt en låt,som går typ "When I wrap myself arooound yoouuu, you better be prepared to be surpriised"...

Den e ganska bra men inte bra, jag kan inte förstå personer som lyssnar på samma låt om och om och om igen efter varandra.

Ikväll ska vi ha middag med hennes föräldrar, syster och systerbarn. Det blir kul, vi ska laga mat hela dagen. Det är cleeean överallt i lägenheten, hennes mamma har städat! I flera dagar. :O

Oj nu kommer sötnos till datorn!!! :P
Måste gå! :D



Hon kom och pussa mej o dansade iväg till vardagsrummet, satte på den där låten igen :D Så hon kanske håller sig i 3 minuter till iaf.

Jag har sånglektion i veckan, känns som jättelängesedan nu men det blir kul. Måste göra mina sångövningar några gånger innan, vet ju inte ens vilken dag jag ska vara där. Det står i min mobil men den e död och min laddare har försvunnit (vad oovanligt???! inte)

I veckan ska jag och Karin sjunga på stan med våra gitarrer, då får ni svänga förbi ;)

Skivan jag skulle göra och skriva om blev inte av eftersom sötizen igår kom mycket tidigare än förväntat så jag hade inte hunnit sätta ihop något. Men imorgon ska jag hem och fixa lite.

Okej nu ska jag gå och dansa med henne. Hehe.. Vi dansar bra tillsammans. Vi e söta.

Over and out!

Lesbisk bloggare
♀♀ Charlotte