Jag grät när jag fick tillbaka mina favoritartister!



Dear God!

Jag har alltid älskat 30 Seconds To Mars, sedan deras första album, när de knappt fanns på kartan i Sverige. Jag köpte deras skiva bara för att jag tyckte den såg intressant ut, hade inte hört dem alls då. Jag älskade speciellt låten "Epiphany", den var så jävla känslosam. Det var typ tio år sedan.

Jag blev så besviken när jag hörde dem live några år senare. Fy fan vad dåligt. Jag blev så ledsen. Jag ÄLSKAR deras låtar av hela mitt jävla hjärta, för jag känner texten och musiken och ackorden och sammansättningen så nära inpå hjärtat. Men LIVE funkade det verkligen inte. En så sönderproducerad produkt som 30seconds gick helt enkelt inte att få att låta bra live.

MEN.

Någonting har hänt. Jag såg detta klipp på youtube idag. Och fler från samma konsert. Detta är ju verkligen inte playback. Och det låter så jävla bra. Jag började typ gråta. Jag har fått tillbaka mina favoritartister. Jared Leto KAN sjunga. Han sjuger SÅ JÄVLA BRA. Okej att det blir något surt ibland och att han tar hjälp av värdelösa fans istället för att sjugna ut själv ibland. Men det spelar ingen roll för det är ändå hållbart, hans röst är hållbar.

Sen är han snyggaste killen i världen. Den enda killen jag tycker är snygg. Han är verkligen eyecatching. Han har en så sjuk utstrålning. Han är en grym musiker och en grym skådespelare. I LOVE JARED!

Erkänn att det här är bra! Att han faktiskt kan live också! Att det är känsla i den snubben!