Sommaren är snart bokad!

Idag vaknade jag upp med solen i ögonen, det är verkligen vår nu! 14 grader och sol, det kändes nästan som 20! ;) Jag som har längtat så otroligt mycket efter sol och värme, nu fick man en försmak på sommaren. Underbart! 
 
Just nu sitter jag och bokar sommarens resor. Det är inte så mycket som är bokat ännu, men vi ska till Gdynia Open'er festival i Polen i slutet av juni och London Pride 25 juni, bara över dagen har vi bokat ;) Eller vi flyger dit på morgonen midsommardagen och hem dagen efter. 
 
I September tror jag att jag kommer åka och joina Oona i USA eftersom hon har playoffs där. Det blir kul! Har velat se USA så länge att jag blivit helt anti egentligen haha, men jag vet att jag kommer älska det när jag väl åker. 
 
Jag tror det kommer bli något mer också i juli, får se vad som händer. Skall försöka boka något fett kul, se något jag inte sett förut eller så.
 
På festivalen kommer bland annat (som jag vill se): M83, Sigur Rós, Wiz Khalifa, CHVRCHES, Kygo, The 1975 och GRIMES!!! <3 Sedan kommer även typ Red Hot Chilipeppers och Florence + The Machine osv, men de är jag inte så sugen på...
 
Förutom alla resor blir det mycket häng i Stockholm, Pride, DJ-spelningar o.s.v. 
 
Det kommer iallafall bli en FET sommar! <3