Knowing - bästa filmen!

Jag har kommit på vilken film jag ska välja att analysera på filmmusikkursen: Den oändliga historien! Den är underbar!
Men detta inlägget kommer handla om en film jag såg igår: Knowing! Det var en SJUUUKT läskig film som jag rekommenderar till alla. Jag var så rädd. Jag höll på att få en hjärtattack. Hatar du Nicolas Cage kommer du ändå garanterat älska denna film!



Jag och Karin bestämde oss för att se den. Och precis i slutet när det läskiga skulle hända så kom Karins mamma och hämtade henne. BRA! JÄTTEBRA! Jag gick med darrande ben och tände överallt i lägenheten för jag var ju själv.. sen satte jag mig med hunden i mitt knä och ett täcke och såg klart filmen och jag höll på att dö!! Så jävla läskig men otroligt bra. Och den kunde vara på riktigt det är det som är så sjukt läskigt!

1959 stoppar en skolklass ner teckningar i en tidskapsel som ska tas upp 50 år senare.. alltså 2009. 50 år senare följer vi en pappa och en son som går på skolan... och sonen får en teckning med massa konstiga nummer från tidskapseln. Pappan tar den och säger att det är bara skit... men han är atomfysiker eller nåt likande och när sonen gått och lagt sig märker pappan att alla nummer på papperet är katastrofer som hänt efter 1959 och framåt... t.ex. 9/11 .... osv... hemskt. Och så finns det några datum kvar på papperet. Saker som KOMMER ATT HÄNDA. Snart. Och det står även hur många som kommer att dö.................................

Hemsidan säger allt om filmen: http://www.knowing-themovie.com/

Det är ingen skräckfilm det är en typ... blandning av allt! Förutom komedi. Man blir rädd men det är okej liksom. Trailern finns på hemsidan.

Lesbisk bloggare, Charlotte